Дитячі срібні прикраси з емаллю: яскраво, не очікувано та модно!

Дитячі срібні прикраси з емаллю: яскраво, не очікувано та модно! 13Лют.

Дитячі срібні прикраси з емаллю: яскраво, не очікувано та модно!

Срібні прикраси для дітей – це чудова можливість проявити свій стиль та унікальність навіть у самому маленькому віці, адже для дівчинки так важливо підкреслювати жіночність та неординарність в зовнішньому самовираженні.

Якщо класичні моделі прикрас зі срібла маленькій модниці вже набридли, то ми радимо придивитися до виробів з покриттям ювелірною емаллю. Ці яскраві прикраси будуть однозначно помічені оточуючими, а модні тренди, що приховані в ексклюзивних моделях, створять неперевершений лук!

На що звернути увагу, обираючи дитячі срібні прикраси з емаллю?

В ювелірній справі досить давно використовують покриття емаллю. Сама по собі ювелірна емаль утворюється шляхом сплаву двох основних елементів – глинозему і кремнезему, що поєднуються спеціальними домішками для додаткової міцності та стійкості. Саме така технологія дозволяє створити неперевершені відтінки та яскраві кольори даних прикрас.

На що ми радимо звернути увагу при підборі срібної прикраси з емаллю?

  • Варто одразу ж розглядати ті моделі, що будуть зручні у користуванні саме для власниці прикраси, тому ми радимо обирати моделі зі зручною застібкою – наприклад, для сережок найчастіше обирають моделі з затискачем або ще їх називають сережки-гвіздочки, а для ланцюжка варто перевірити можливість дівчинки самостійно знімати і одягати прикрасу.
  • Слід обирати символічні зображення, що викликають у дитини захват чи симпатію, а на нашому сайті Ви побачите широке різноманіття дитячих композицій прикрас з емаллю: різноманітні квіточки, кавунчики, динозаврики чи ягідки – все це точно викличе інтерес у маленької леді і, розглянувши всі ювелірні позиції, вона оберете те, викликає особливий захват.
  • Ми хочемо порадити обирати більш прості моделі, бажано без складних вставок чи гострих деталей, оскільки це може створити труднощі при носінні, а для маленьких дівчаток краще цього уникати.

Дитячі срібні прикраси з емаллю: як придбати?

Обираючи ексклюзивні ювелірні моделі на нашому сайті Ви можете замовити прикрасу з доставкою додому, що неабияк зручно. Крім того, варто знати, що в асортименті срібних прикрас для маленьких леді всі моделі виконані зі срібла високої якості 925 проби зі вставками коштовних каменів. Тому зробивши замовлення, Ви в короткий термін отримаєте прикрасу високої якості з неперевершеним дизайном.

На нашому сайті Ви зможете знайти надзвичайно гарні та привабливі срібні моделі прикрас з емаллю – переглянувши асортимент Ви зможете порадувати маленьку принцесу модним аксесуаром.