Срібні сережки – незабутній подарунок для дівчинки!

Кожна дівчинка полюбляє прикраси, і саме тому отримати в подарунок на День Народження ювелірний виріб – це неочікуваний та точно незабутній сюрприз для маленької модниці.

Срібні прикраси для дітей: переваги та недоліки

Срібні прикраси завжди залишаються модними, адже даний благородний метал має особливий стиль: він доречний і для сучасних моделей прикрас, і для раритетних, ексклюзивних ювелірних композицій.

Але особливо хочеться відзначити його корисні властивості, як металу, що найбільш доречний для носіння маленьким діткам. 

Срібні прикраси для дітей мають наступні переваги:

  • Даний благородний метал має протимікробні властивості: саме тому іони срібла додають у лікувальні мазі, косметичні засоби та дитячі мікстури.
  • Срібні прикраси майже не викликають алергічних реакцій, а це особливо доречно при використані дитячих сережок вперше: саме тому при косметичній процедурі проколювання вушок спеціалісти рекомендують спочатку носити срібні сережки, а вже через деякий час замінити їх на інші.
  • Споконвіків люди наділяли срібло ще й магічними властивостями потужного оберегу: вважається що цей метал захищає дитину від злих помислів та заздрісних поглядів інших людей.
  • Срібні прикраси легкі в носінні, довговічні та не тьмяніють з часом, як це трапляється з біжутерією.

Серед недоліків срібла, як ювелірного металу, слід вказати лише особисте не вподобання, що рідко зустрічається у маленьких дівчаток.

Секрет вдалого вибору сережок для дівчинки

Найчастіше срібні сережки обирають в подарунок на День Народження, оскільки святковий день іменин зобов’язує до виняткового та незабутнього подарунку, адже цей день трапляється лише раз на рік.

Як підібрати срібні сережки на подарунок дівчинці?

  • Для маленьких дівчаток немає орієнтирів у моді по носінню ювелірних прикрас – головне, щоб це були яскраві та оригінальні моделі, а якщо сережки будуть поєднувати улюблені символи чи елементи героїв, що подобаються, то зможуть викликати неймовірний захват у власниці!
  • Для дівчаток більш старшого віку слід підбирати дизайнерську модель сережок відповідно до особистісних вподобань та стилю в одязі, адже дівчатка-підлітки дуже перебірливі в одязі та зовнішніх атрибутах.
  • Сучасні технології ювелірної справи дозволяють використовувати покриття срібла спеціальною емаллю, що допомагає створити яскраві та неординарні моделі дитячих сережок – ми пропонуємо Вам розглянути такі дизайнерські варіанти, адже вони викликають неабиякий захват у дівчаток.

 

 

На сьогодні срібні прикраси мають високу популярність в порівнянні з ювелірними моделями інших благородних металів. І головним показником для вдалого вибору подарунку буде їх доступна цінова політика. А розмаїття ювелірних моделей дозволить підібрати доречний подарунок з особливим значенням.