Найпопулярніші срібні прикраси Mimi Silver: чим захоплюються мами та їх донечки?

Дитячі прикраси набувають неймовірної популярності, адже маленькі дівчатка обожнюють копіювати звички своїх мам. А магічні ритуали догляду за собою та аксесуари, що слугують для підкреслення краси жінки викликають у дівчат особливий захват. Саме тому ювелірне виробництво приділяє особливу увагу створенню ексклюзивних дитячих моделей, які подарують дівчинці незабутні відчуття дорослості та допоможуть створити власний стиль!

Популярні дитячі прикраси Mimi Silver

Ми радимо Вам розглянути саме срібні прикраси для маленьких модниць, адже даний ювелірний метал добре сприймається ніжною дитячою шкірою та досить рідко викликає подразнення чи алергічні реакції. А доступні цінова політика дозволяє обирати різноманітні моделі прикрас під той чи інший привід, не турбуючись за надмірні витрати: срібні прикраси коштують не дорожче біжутерії, проте якість моделей зі срібла значно вища.

Для того, щоб підібрати дівчинці якісну прикрасу з оригінальним дизайном, який однозначно вразить маленьку модницю, ми радимо дізнатися про найбільш популярні дитячі ювелірні моделі.

Які срібні прикраси магазину Mimi Silver найчастіше обираються дівчатками?

  • Найчастіше у дівчат викликають цікавість сережки та каблучки. Саме такі особливі ритуали створення чарівного образу дівчатка спостерігають у своїх мам: жінки досить часто експериментують з сережками, приміряючи їх перед дзеркалом. Так само дівчатка спостерігають, як мами ретельно підбирають каблучки під той чи інший образ. Це викликає потребу у дівчинки так само підбирати ювелірні прикраси під обраний лук. Не доречно обирати масивні сережки з продовгуватими деталями, оскільки це може викликати складнощі при носінні. А от кільце не повинно мати гострих кутів чи деталей, які можуть зачіпатися за одежу.
  • Дівчатка більш старшого віку серйозно замислюються над придбанням срібного ланцюжку з кулоном за власним вподобанням. І в більш дорослому віці прикрашання зони декольте вже дозволено в соціальних інститутах, тому даний подарунок буде доречним та цікавим для дівчинки. Варто з обережністю підбирати срібні хрестики чи ладанки, адже треба бути впевненим, що в сім’ї власниці прикраси дотримуються православного віросповідання. А найкраще, щоб дівчинка сама прийняла участь у підборі кулону, щоб підібрати саме той символ, що буде вважатися модним та доречним до її стилю.
  • В комплекті до срібного ланцюжка з кулоном часто підбирають відповідний браслет. Такий ювелірний комплект ідеально підійде для подарунку для дівчинки будь-якого віку. І саме такий комплект може бути, як універсальним набором прикрас для щоденного носіння, так і для особливого випадку під певний стиль наряду.

Популярні дизайни прикрас для дітей в магазині Mimi Silver

Якщо про вид прикраси Ви зможете дізнатися самостійно – для цього треба розпитати дитину: щоб їй хотілося із прикрас, що найбільше подобається з маминого асортименту прикрас, то саме дизайн прикраси потрібно обирати з уважністю, щоб забезпечити довгострокове носіння обраного ювелірного виробу!

Які ювелірні моделі магазину Mimi Silver найбільш популярні за думкою сучасних дівчат?

  • Щодо дизайнерських моделей сережок, то найбільшим попитом користуються яскраві та оригінальні дизайни: «Яблучка», «Вишеньки», «Авокадо», «Рибки», «Метелики» - всі ці ексклюзивні ювелірні композиції викликають у дівчат неабиякий захват!
  • Каблучки дівчатка обирають з якимось незвичним прикрашанням: це можуть бути метелики навколо кільця, камінчики у формі серця, різнокольорові тваринки чи камінчики оригінального кольору – все це створить ексклюзивний дитячий дизайн, що зачарує будь-яку дівчинку!
  • Серед дитячих підвісок стали популярними іменні ювелірні прикраси – коли на прикрасі вигравірувано ім’я чи перша літера імені власниці або це може бути кулон з літерою чи словом. Їх різноманіття дозволяє обирати підвіску не лише за смисловим значенням, але і підбираючи стиль та естетичне оздоблення прикраси. Підвіска також часто підбирається під вже наявні прикраси: браслет, сережки чи кільце.
  • Браслети дівчатка обирають найчастіше немасивні з підвіскою за вподобанням. В світі останніх подій нашої крани особливо стали популярні патріотичні мотиви, але так само для дівчаток цікаві казкові герої чи іменні підвіски.

Слід також зазначити, що в магазині дитячої ювелірних прикрас Мімі Сільвер представлені моделі для дівчат та їх мам. Вам буде нескладно підібрати модний та стильний фемелі лук. Також можна обрати спочатку прикрасу мамі, а потім запропонувати донечці підібрати ювелірну річ, що їй до вподоби. Це допомагає дівчинці відчути себе дорослою та довіритися маминій допомозі у формуванні естетичного смаку та зовнішнього стилю.