Літня колекція дитячих срібних прикрас бренду Mimi Silver: або Чим захоплюються маленькі модниці цим літом?

Літня колекція дитячих срібних прикрас бренду Mimi Silver: або Чим захоплюються маленькі модниці цим літом? 03Сер.

Срібні прикраси надзвичайно популярні серед дівчаток різного віку, оскільки срібло – це благородний метал, що дуже рідко викликає алергічні реакції. А сучасні дизайнерські моделі дозволяють підібрати вдалу прикрасу для «зовсім маленьких» чи «майже дорослих» дівчаток.

Ювелірна майстерність постійно вдосконалюється: тепер нескладно знайти сережки з улюбленим героєм мультфільму, чи побачити ексклюзивну та неповторну ювелірну композицію в дівочому стилі – дитячі моделі прикрас дійсно зачаровують погляд.

На нашому сайті Ви зможете знайти надзвичайно гарні та унікальні моделі сучасних модних тенденцій від провідних дизайнерів.

Модні тренди дитячих прикрас Mimi Silver

Літо – пора відпусток та відпочинку! А для маленьких леді це ще й пора шкільних канікул. І саме влітку діти проживають насичене яскравими подіями життя, що не має жодних турбот! Таким яскравим та неординарним має бути і зовнішній лук.

Що ми радимо обирати в магазині Mimi Silver цим літом?

  • Яскраві та різнокольорові моделі прикрас будь-якого типу – наприклад, це можуть бути різнокольорові сережки «Динозаврики», чи сережки «Райдужна ромашка», де кожна пелюстка квітки має певний колір веселки, або яскраві пусети «Полунички», що представлені в насичених червоному та зеленому кольорах. Оскільки влітку діти обирають найбільш яскраві кольори в одязі, тому даний вибір прикрас допоможе дівчинці легко створювати стильний та яскравий лук.
  • Діти люблять символічні подарунки, тому буде доречно підібрати прикрасу, що буде асоціюватися у дитини з літом: срібна каблучка «Метелик», сережки зі стильною підвіскою «Дельфіни», неординарні сережки «Кавунчики» - всі ці моделі можуть викликати у дитини неймовірне захоплення та стати приємним спогадом про пригоди цього літа!
  • Ми радимо Вам звернути увагу на вишукані срібні ланцюжки та чарівні кулони з різноманітною тематикою. Адже влітку даний вид прикрас найзручніше носити – не заважає верхній одяг, а шкіра під дією сонця стає смуглявою, що дозволяє виробу зі срібла сяяти ще яскравіше.

Також хочеться нагадати батькам, що саме срібні прикраси можна носити на пляж, не знімати під час відпочинку та не турбуватися за коштовності під час відвідування спа-салону. Наші ювелірні композиції не втратять своєї яскравості після пекучого літнього сонця. Але навіть, якщо дитина випадково загубить прикрасу, то ціни на наші моделі досить демократичні, тому Ви легко заміните ювелірну модель на іншу.

Чекаємо Ваших вражень від літньої колекції mimi-silver, а особливо наш цінні відгуки маленьких леді, що обирають стильний літній лук! І незабутнього Вам літа!