Як обрати сережки для дівчинки?

Жіночі сережки – це найпопулярніша ювелірна прикраса. І цікавість до даного аксесуару починається ще змалку. Адже саме в маленькому віці спеціалісти пропонують проколювати вушка дівчаткам, оскільки у свідомому віці дитина вже може вже не наважитися на такий крок.

І саме з процедури проколювання починається підбір необхідної прикраси для вушок маленької принцеси. Ми пропонуємо Вам розглянути саме ювелірні вироби зі срібла, адже це ювелірний метал високої якості, що досить рідко викликає алергію та постійно в моді.

Срібні сережки для самих маленьких: що важливо знати!

В нашому суспільстві прийнято проколювати вушка дівчинки чим раніше, а мотивовано це тим, що дитина краще перенесе небезболісну процедуру. Але сучасні салони краси дозволяють зробити дану процедуру максимально швидко, а іноді наскільки, що дитина не встигне зрозуміти: що відбулося.

Крім того, в процедурному кабінеті Вашу дитину зустріне підготовлений спеціаліст, що знайде підхід до маленького клієнта, ознайомить з приладдям та допоможе впоратися зі страхом юної модниці. Тому проколоти вушка дівчинка зможе в будь-якому віці, а от своєчасний підбір чарівної прикраси для вушок прискорить цей процес.

Обираючи срібні сережки для маленьких дівчаток пам’ятайте наступне:

  • Якісне срібло рекомендовано саме після процедури проколювання вушок, адже даний ювелірний метал має протимікробні властивості та сприяє швидкому загоєнню вушок, а от від експериментів з біжутерією ми рекомендуємо відмовитися, оскільки такі експерименти часто призводять до довгому загоєння місць проколу, а іноді навіть загноєнню ранок;
  • Дизайн сережок для маленьких дівчаток має бути без гострих кутів та складних елементів, що можуть заплутуватися між собою – краще обирати немасивні, округлі моделі, сережки-гвоздики чи пласкі, не продовгуваті варіанти сережок;
  • Срібні сережки для дівчат повинні мати сертифікат якості, щоб забезпечити безпечне носіння прикраси;
  • Слід з уважністю підібрати ювелірну модель зі зручною застібкою, але краще щоб маленька дитина не могла відчинити її самостійно.

На нашому сайті Ви точно будете зачаровані різноманіттям креативних дизайнерських рішень стосовно сережок для дівчаток: Ви знайдете елегантні, вишукані моделі і яскраві, неординарні ювелірні композиції.

Срібні сережки для дівчаток-підлітків: тонкощі підбору

Срібні сережки для дівчаток підліткового віку будуть не лише чарівною прикрасою, а і формою самовираження. Адже не секрет, що підлітки прагнуть активно показати свою внутрішню позицію всьому світу. Тому одяг та прикраси дівчинка-підліток прагне підібрати самостійно, хоча і прекрасно розуміє, що здійснити покупку не зможе без дозволу дорослого.

На нашому сайті Ви побачите неординарні та вишукані одночасно моделі ювелірних прикрас, що точно зацікавлять дівчинку, а от з порадами щодо вибору прикраси ми радимо не спішити – нав’язування свого стилю викличе у підлітка обурення та внутрішній бунт. Краще дайте дівчинці все уважно оглянути, приміряти та терпляче дочекайтесь прохання про пораду – підліток почує Вас, якщо Ви дозволите йому свободу вибору, хоча б умовну.  

Чого варто остерігатися при виборі сережок для дівчаток підліткового віку:

  • Варто не обирати масивних моделей з великою вагою: по-перше, це може виглядати вульгарно, по-друге, крупні сережки з часом почнуть відтягувати мочку вух, що створить негарний візуальний ефект;
  • Аналогічно потрібно бути обачними при виборі продовгуватих сережок, що звисають, об’ємних кілець, сережок з масивними каменями – це не лише може створити незручності при носінні, але буде неприпустимим аксесуаром для носіння в школу чи інші навчальні інститути;
  • Слід остерігатися моделей з неформальною символікою: вони не завжди будуть доречні для носіння, проте в такому віці батьки не завжди зможуть прослідкувати те, коли саме вони одягаються.

Варто добавити, що смаки підлітків досить часто змінюються: те, що сьогодні дівчинка-підліток обирає з задоволенням, вже через невеличкий час може бути закинуте в дальню шафку. Але слід розумі нити, що це нормально для дітей даного вікового періоду. Проте саме це слід враховувати при покупці ювелірних прикрас для дівчинки.

Які срібні сережки найбільш популярні?

  • Варто розуміти, що в відділі дитячої ювелірної продукції будь-яка прикраса буде сприйматися дівчинкою, як модний аксесуар, тому увага майстрів більше зосереджена на цікавості маленьких леді, ніж на течії сучасної моди.
  • А популярними стають досить неординарні моделі сережок – це і вдалий варіант для презентації власної неординарності, і той випадок, коли не буде схожих прикрас у подруги.
  • Самими популярними стали моделі з покриттям ювелірної емалі, оскільки це дозволяє створювати неочікувані символи, що дуже подобаються маленьким дівчаткам.

Срібні сережки – це доросла та стильна прикраса для дівчинки, тому до її підбору слід віднестися свідомо. А ми впевнені, що оригінальні сережки – це можливість дівчинки підкреслити свій неповторний шарм та індивідуальність!