Блог

  1. 13 Лют. 2024

    Дитячі срібні прикраси з емаллю: яскраво, не очікувано та модно!

    Срібні прикраси для дітей – це чудова можливість проявити свій стиль та унікальність навіть у самому маленькому віці, адже для дівчинки так важливо підкреслювати жіночність та неординарність в зовнішньому самовираженні.

    Якщо класичні моделі прикрас зі срібла маленькій модниці вже набридли, то ми радимо придивитися до виробів з покриттям ювелірною емаллю. Ці яскраві прикраси будуть однозначно помічені оточуючими, а модні тренди, що приховані в ексклюзивних моделях, створять неперевершений лук!

    Детальніше
  2. Срібні сережки – незабутній подарунок для дівчинки!

    Кожна дівчинка полюбляє прикраси, і саме тому отримати в подарунок на День Народження ювелірний виріб – це неочікуваний та точно незабутній сюрприз для маленької модниці.

    Срібні прикраси для дітей: переваги та недоліки

    Срібні прикраси завжди залишаються модними, адже даний благородний метал має особливий стиль: він доречний і для сучасних моделей прикрас, і для раритетних, ексклюзивних ювелірних композицій.

    Але особливо хочеться відзначити його корисні властивості, як металу, що найбільш доречний для носіння маленьким діткам. 

    Срібні прикраси для дітей мають наступні переваги:

    • Даний благородний метал має протимікробні властивості: саме тому іони срібла додають у лікувальні мазі, косметичні засоби та дитячі мікстури.
    • Срібні прикраси майже не викликають алергічних реакцій, а це особливо доречно при використані дитячих сережок вперше: саме тому при косметичній процедурі проколювання вушок спеціалісти рекомендують спочатку носити срібні
    Детальніше
  3. Найпопулярніші срібні прикраси Mimi Silver: чим захоплюються мами та їх донечки?

    Дитячі прикраси набувають неймовірної популярності, адже маленькі дівчатка обожнюють копіювати звички своїх мам. А магічні ритуали догляду за собою та аксесуари, що слугують для підкреслення краси жінки викликають у дівчат особливий захват. Саме тому ювелірне виробництво приділяє особливу увагу створенню ексклюзивних дитячих моделей, які подарують дівчинці незабутні відчуття дорослості та допоможуть створити власний стиль!

    Популярні дитячі прикраси Mimi Silver

    Ми радимо Вам розглянути саме срібні прикраси для маленьких модниць, адже даний ювелірний метал добре сприймається ніжною дитячою шкірою та досить рідко викликає подразнення чи алергічні реакції. А доступні цінова політика дозволяє обирати різноманітні моделі прикрас під той чи інший привід, не турбуючись за надмірні витрати: срібні прикраси коштують не дорожче біжутерії, проте якість моделей зі срібла значно вища.

    Для того, щоб підібрати дівчинці якісну прикрасу з оригінальним дизайном, який однозначно вразить

    Детальніше
  4. Як обрати сережки для дівчинки?

    Жіночі сережки – це найпопулярніша ювелірна прикраса. І цікавість до даного аксесуару починається ще змалку. Адже саме в маленькому віці спеціалісти пропонують проколювати вушка дівчаткам, оскільки у свідомому віці дитина вже може вже не наважитися на такий крок.

    І саме з процедури проколювання починається підбір необхідної прикраси для вушок маленької принцеси. Ми пропонуємо Вам розглянути саме ювелірні вироби зі срібла, адже це ювелірний метал високої якості, що досить рідко викликає алергію та постійно в моді.

    Срібні сережки для самих маленьких: що важливо знати!

    В нашому суспільстві прийнято проколювати вушка дівчинки чим раніше, а мотивовано це тим, що дитина краще перенесе небезболісну процедуру. Але сучасні салони краси дозволяють зробити дану процедуру максимально швидко, а іноді наскільки, що дитина не встигне зрозуміти: що відбулося.

    Крім того, в процедурному кабінеті Вашу дитину зустріне підготовлений спеціаліст, що знайде підхід до маленько

    Детальніше
  5. Як обрати срібний браслет для дівчинки?

    Сучасні дівчатка все частіше проявляють інтерес до різноманітних прикрас. Тому не дивно, що активно розвивається напрямок виготовлення ювелірної продукції для самих маленьких.

    Серед різноманіття сучасних прикрас ми хочемо з акцентувати Вашу увагу на срібних браслетах, адже маленьких дівчаткам так приємно споглядати на руці витвір ювелірного мистецтва. А завдяки доступній ціновій політиці срібні браслети для дівчат – це ефектний та модний аксесуар, який можна змінювати в залежності від особистісного вподобання.

    А коли Ви розглянете більш детально скільки ювелірних цікавинок пропонує наш інтернет-магазин, то Ви впевнитеся, що срібний браслет – це найкращий по вартості та доречності подарунок для маленької дівчинки.

    Срібний браслет для дівчинки: як обрати вдалу модель?

    Саме для дівчат найчастіше обирають браслети зі срібла, адже це благородний метал, що завжди у моді та гіпоалергенний ювелірний продукт, що дозволяє його використовувати у зовсім маленькому віці.

    Детальніше
Close