Як обрати срібний браслет для дівчинки?

Сучасні дівчатка все частіше проявляють інтерес до різноманітних прикрас. Тому не дивно, що активно розвивається напрямок виготовлення ювелірної продукції для самих маленьких.

Серед різноманіття сучасних прикрас ми хочемо з акцентувати Вашу увагу на срібних браслетах, адже маленьких дівчаткам так приємно споглядати на руці витвір ювелірного мистецтва. А завдяки доступній ціновій політиці срібні браслети для дівчат – це ефектний та модний аксесуар, який можна змінювати в залежності від особистісного вподобання.

А коли Ви розглянете більш детально скільки ювелірних цікавинок пропонує наш інтернет-магазин, то Ви впевнитеся, що срібний браслет – це найкращий по вартості та доречності подарунок для маленької дівчинки.

Срібний браслет для дівчинки: як обрати вдалу модель?

Саме для дівчат найчастіше обирають браслети зі срібла, адже це благородний метал, що завжди у моді та гіпоалергенний ювелірний продукт, що дозволяє його використовувати у зовсім маленькому віці.

Для успішного підбору срібного браслету для дівчинки маємо декілька порад:

  • Срібні браслети для дівчат виконуються за спеціальною технологією з покриттям ювелірною емаллю, а це дозволяє використовувати будь-які кольори при створенні моделі, саме тому ми рекомендуємо ознайомитися з вподобаннями дівчинки, перш ніж купляти дитячий браслет у подарунок;
  • Також перед покупкою варто визначитися: чи потрібна прикраса для повсякденного носіння, чи для нарядного луку, а в ситуації, коли дівчинка обрала срібний браслет самостійно поміркуйте разом з дитиною: чи доречною буде обрана прикраса до повсякденного луку та чи підходить до стилю в одязі;
  • Спробуйте оцінити зручність носіння прикраси: не всім дівчаткам буде комфортно з масивними браслетами, а браслети з вставками каменю часто зачіпаються за одежу та створюють неприємності – подумайте про це заздалегідь та оберіть найбільш прийнятний варіант для носіння.

Щоб дівчинка зрозуміла переваги носіння вишуканого браслету слід одразу розповісти про тонкощі поєднання ювелірних прикрас з одягом та різноманітними аксесуарами.

Як найчастіше носять браслети?

  • В комбінації з годинником – в такому випадку варто обирати браслет у відповідному стилі до годинника;
  • Поверх одягу – в цій ситуації варто обирати браслет-кільце, що чудово підкреслить необ’ємний одяг у відповідному стилі;
  • На зап’ясті – це найбільш популярний варіант носіння браслету, що дозволяє підкреслити чарівність рук його власниці та вибирати модель серед різноманіття дизайнерських стилів.

Також слід відмітити, що всі прикраси обраного луку дівчинки повинні бути в одному стилі. Варто не перестаратися та не засяяти, як новорічна ялинка. А от невелика кількість прикрас в одному стилі створить вдалий образ для будь-якої ситуації.

 

Срібні браслети мають безумовну перевагу серед моделей інших металів саме завдяки своїй ціни. Тому Ви можете не боячись обирати помпезні моделі у будь-якому стилі – цінник Вас не приголомшить. А навпаки, Ви зможете вибрати декілька моделей замість однією та обирати кожного дня: який найбільше пасує до луку.

 

При покупці срібного браслету для дівчинки зверніть увагу на наступні моменти:

  • Срібло – це ювелірний метал, у високій якості якого слід переконатися: обирайте срібло 925 проби, з сертифікатом якості та без видимих пошкоджень самого виробу – оскільки саме для маленьких діток варто обирати ювелірні прикраси високої якості, щоб уникнути алергічних подразнень чи шкіряних пошкоджень;
  • Срібні прикраси можуть з часом втрачати всій першочерговий блиск, тому ми рекомендуємо здавати прикрасу на чистку до ювелірної майстерні, проте в деяких випадках це навіть робить прикрасу красивішою, оскільки таке незначне потемніння притаманне для вишуканих моделей у старовинному стилі;
  • Досить часто дівчатка обирають моделі прикрас «для виходу у світ» - такі вишукані моделі просто зачаровують їх, проте носіння таких прикрас в повсякденному житті можуть супроводжуватися певними складнощами: по-перше, в житті дівчинки може бути досить мало життєвих ситуацій, коли доречно одягти таку вишукану прикрасу, по-друге, такі вдалі дизайнерські моделі привертають увагу крадіїв, тому ми радимо обирати універсальні та модні прикраси відповідно віку.

Срібний браслет для подарунку дівчинці – це, безумовно, вдалий та доречний вибір, адже це так «по-дорослому» та це неодмінно викличе у маленької леді гамму приємних почуттів, що надовго запам’ятаються!