Дитячі срібні сережки: на що варто звернути увагу?

Дитячі срібні сережки – це чудова можливість підкреслили красу маленької дівчинки та допомогти їй проявити свій стиль та жіночність у створенні власного образу. Саме про сережки дівчатка починають замислюватися в першу чергу в порівнянні з іншими варіантами ювелірних прикрас. Адже, це той вид прикрас, що використовується їхніми мамами найчастіше. І бачачи, як мама щоденно приміряє сережки перед дзеркалом, кожна дівчинка уявляє, як теж буде, мов доросла, повторювати такий манливий ритуал.

Дитячі срібні сережки – найкращий варіант для першої ювелірної прикраси дівчинки

 Ми рекомендуємо обирати для маленьких дівчаток саме вироби зі срібла – це ювелірний метал, що досить рідко викликає алергію, а головною його перевагою є протимікробна властивість, що сприяє швидкому загоєнню дірочок на вушках після процедури проколювання. Але і в подальшому ювелірні вироби зі срібла не створять зайвих проблем: вони довговічні та рідко тьмяніють, завжди залишаються в моді та мають доступну цінову політику.

Чому дитячі срібні сережки найбільш популярні?

  • По-перше, ювелірні прикраси зі срібла – це доступний по вартості подарунок, тому срібні сережки можна подарувати, не турбуючись про надмірно великий цінник, як це часто трапляється при виборі ювелірних прикрас з золота, наприклад.
  • По-друге, срібло, як ювелірний метал може безстроково зберігатися та не втрачати свого першочергового вигляду, але, звичайно, при дотриманні умом зберігання цінного металу. Це важливо в ситуації, коли дівчинка з захватом обирала ювелірну прикрасу, але з часом перестала проявляти цікавість до носіння сережок, наприклад. З часом Ви зможете обміняти прикрасу на іншу або просто здати в ювелірний салон, як виріб зі срібла.
  • По-третє, ювелірні моделі зі срібла завжди в моді, тому можна не турбуватися про те, що цікавість на ті ці інші прикраси буде недовготривалою – різні стилі в одягу потребують свого прикрашання ювелірними виробами, тому на кожну прикрасу буде свій привід її одягти.
  • І головне – срібні сережки для дівчаток виконуються в різноманітних дизайнах та кольорах, тому Ви однозначно будете зачаровані оригінальністю прикрас із срібла, а от відносно комфорту від носіння, то срібні прикраси безпечні та невибагливі на відміну від біжутерії, що використовує не завжди безпечні застібки чи сировину.

На нашу думку саме срібні сережки будуть для дівчинки найбільш комфортною та безпечною прикрасою, якою можна буде похизуватися серед однолітків, адже різноманіття неординарних дизайнів дозволяє вибрати оригінальну за своєю чарівністю ювелірну прикрасу.

Дитячі срібні сережки: поради підбору та особливості носіння в дитячому віці

Коли дівчинка вже свідомо замислюється над носінням сережок, то і батькам варто відповідально віднестися до прохання донечки. Найчастіше дівчатка несвідомо наслідують жінок з оточення, які з задоволенням носять сережки чи творчо експериментують з різноманітними ювелірними композиціями. А іноді дівчатка споглядають на дівчаток-однолітків, які демонструють невибагливі ювелірні композиції, що доцільні відповідно їх віку. Найчастіше батьків турбує питання: які моделі срібних сережок краще обрати для дівчинки, враховуючи вік юної модниці? А особливо це доречно у випадку, коли дорослі планують подарувати срібні сережки та зробити незабутній сюрприз.

Які моделі дитячих сережок краще обирати відповідно віку дівчинки?

  • Якщо це перші сережки після процедури проколювання, то ми радимо обирати немасивні сережки-гвоздики, зі зручною застібкою та невеликою вагою.
  • В ситуації, коли сережки обираються для зовсім маленьких дівчаток – до року або трохи старше, варто підбирати моделі без гострих кутів чи складних елементів, щоб носіння прикраси не нанесло шкоди маляті, а окремо слід зазначити наявність надійної застібки – в ідеалі потрібно, щоб дитинка не змогла зняти сережки самостійно.
  • В свідомому дитячому віці батькам варто довіритися естетичному смаку маленької модниці, хоча і варто встановити межі дозволеного перед покупкою ювелірної прикраси. Наприклад, можна завчасно оговорити в яких цінових межах буде краще обирати бажані сережки, чи який стиль та дизайн прикраси поки не можна носити – неформальна символіка чи масивні коштовні камені можуть не співпадати з вимогами щодо шкільного вбрання.
  • А от для дівчат старшого віку можна розглянути моделі срібних сережок серед прикрас відділу для дорослих, оскільки в такому віці немає чіткого розмежування типу срібної прикраси - романтичні та елегантні типи сережок доречні для будь-якого віку, а вічна класика буде доречною і для школярки, і для студентки, що прагне підкреслити свій стиль.

Варто додати, що різноманіття дизайнерських пропозицій в відділі дитячої ювелірної продукції дозволяє підібрати варіант срібних сережок і за стилем, і особистим вподобанням дівчинки, і за вимогами навчального інституту. Тому ми рекомендуємо не бути критичними проти ідеї дівчаток вже в малому віці почати носити сережки, а бачити в цьому чудовий спосіб самовираження, що допомагає розвинути естетичний смак, вміння підбирати стильний лук та доречно поєднувати прикраси між собою.