Дитячі ювелірні прикраси: сучасні дизайни та грамотний підбір

Дитячі ювелірні прикраси – це відносно нова галузь ювелірної справи, адже раніше вироби з коштовного металу було не прийнято купляти дітям, проте зараз ювелірні салони пропонують різнобарв’я дитячих моделей на будь-який смак!

Ми пропонуємо розглянути дитячі срібні прикраси, адже це відмінне співвідношення ціна-якість, оскільки даний ювелірний метал має доступну вартість та відмінний строк використання.

Ювелірні прикраси для дітей: як обирати?

Все частіше у батьків виникає потреба у придбанні дитячих ювелірних прикрас для свого чада. Модні течії дитячого стилю диктують новітні тенденції, а серед них – сучасні та стильні ювелірні композиції, як важливий елемент самопрезентації та суспільного прояву. Та все частіше батьки замислюються над тим: як придбати ювелірну прикрасу високої якості та з довгим строком використання, вгадати вподобання чада відносно дизайну ювелірної речі та забезпечити безпечність носіння коштовних деталей дитячого луку.

При виборі дитячих ювелірних прикрас радимо звернути увагу на:

  • Якість та сировину: Дитячі срібні прикраси варто обирати 925 проби, оскільки це гарантує достатній вміст чистого срібла в ювелірному виробі без додавань шкідливих домішок. Так само слід прослідкувати над якістю застібок та ювелірної конструкції загалом – сертифікат якості товару буде гарантувати виробничу перевірку товару на придатність до використання.
  • Естетичне наповнення та вдалість дизайну: Дитячі ювелірні прикраси повинні сподобатися в першу чергу своїм власникам, а дітям найчастіше подобаються яскраві та неординарні моделі. За статистикою покупок набули популярності моделі, що прикрашені ювелірною емаллю. Неочікувані та ексклюзивні дизайни викликають у діток найбільший захват, а особливо це доречно для дівчаток старшого віку, які прагнуть виділитися з натовпу і неординарна прикраса може дуже в цьому допомогти.
  • Вага прикраси та розмір: Прикраси для дітей повинні відповідати саме дитячим розмірам. А ще слід уникати масивних та громістких моделей з гострими кутами: по-перше, це дійсно не зручно для постійного носіння, адже діти ведуть досить активний образ життя, часто імпульсивні та не завжди уважні в рухах, тому об’ємні ювелірні моделі скоріше за все викличуть більше клопоту, ніж задоволення, по-друге, прикраси великого розміру з непрактичною геометрією можуть не співпадати з шкільними вимогами щодо зовнішнього вигляду чи вимогами інших навчальних інститутів.
  • Безпечність носіння: Для цього варто переконатися, що дитячі прикраси не містять шкідливих домішок – найчастіше це нікель та свинець. Важливо також обирати гіпоалергенні прикраси – ми рекомендуємо зупинити свій вибір саме на срібних прикрасах, оскільки срібло досить рідко в порівнянні з іншими металами викликає подразнення шкіри. Також треба бути обачним стосовно моделей прикрас, дизайн яких передбачає наявність гострих кутів та грубих елементів, адже такі деталі можуть викликати пошкодження шкіри чи суттєвий дискомфорт при носінні.
  • Легкий догляд за прикрасою: Дитячі ювелірні прикраси повинні бути легкі в обслуговуванні - в іншому випадку складнощі обслуговування можуть відбити бажання дитини носити ювелірні прикраси. Це стосується тих ювелірних моделей, які потребують регулярного очищення, без якого прикраса втрачає першочерговий блиск. Важливо перед тим, як придбати дитячу прикрасу ознайомитися з способом догляду за нею і надалі контролювати цей процес, а не чекати, що дитина організує все самостійно.  

Дані фактори досить важливі в ситуації, якщо Ви прагнете обрати дитячу прикрасу, що буде відповідати ювелірним вимогам, буде безпечною та комфортною в носінні з влучним попаданням в естетичні вподобання Вашого чада!

Дитячі срібні прикраси: замовлення та спосіб доставки

На нашому сайті Вас чекає широкий асортимент оригінальних дитячих прикрас. Ми побачите відомі види ювелірних прикрас, що виготовлені в неочікуваних дитячих дизайнах: милі каблучка, оригінальні сережки, вишукані підвіски та інші види аксесуарів – все це виготовлено зі срібла високої якості 925 проби та за останніми новинками сучасної моди.

Як замовити дитячу прикрасу на сайті?

  • Для цього потрібно обрати ювелірні моделі, що Ви прагнете придбати на нашому сайті (консультанти допоможуть розібратися з розміром чи складнощами вибору доречної ювелірної моделі);
  • Далі потрібно оплатити вміст кошика, і якому зберігаються варіанти прикрас, що Ви обрали – Ви обираєте зручний спосіб оплати та вказуєте дані для служби доставки;
  • Ми пропонуємо швидку та надійну доставку по всій Україні для того, щоб Ви чим скоріше отримати прикраси для Вашого чада.

Ювелірні прикраси для дітей – це чудовий спосіб для дитини проявити свій стиль та вподобання, а також варто розуміти, що саме так формується естетичний смак та вміння дотримуватися певного стилю в одязі.